نوشته شده توسط : عر فان

خرید زمین در استانبول

استانبول یکی از شهر های بزرگ جهان میباشد که سالانه توریست های بسیاری به بازدید از ان به ترکیه سفر میکنند. همچنین ایرانیان عزیز مدتی است که به دنبال خرید زمین در استانبول میباشند. بنابراین تصمیم گرفتیم که در طی مقاله ای برای شما که قصد خرید زمین در استانبول دارید, هتل های مناسب استانبول را برایتان توضیح دهیم.

هتل اوتوپرا

اگر می‌خواهید یک سفر دونفره به استانبول داشته باشید که هزینه اقامتتان هم گران تمام نشود، پیشنهاد می‌کنیم سراغ هتل اوتوپرا را در نزدیکی میدان تکسیم و خیابان استقلال و دلما باغچه بگیرید. هتل اوتوپرا یکی از آن هتل های ۳ ستاره استانبول است که علاوه بر اتاق‌های مرتب و تخت‌های راحت، مسافران می‌توانند از صبحانه بوفه و سایر امکانات رفاهی رایگان آن استفاده کنند.

توجه: این هتل کودکان را پذیرش نمی‌کند!

آدرس: استانبول، بی‌اغلو، کجاتپه، خیابان فریدیه، شماره 95

 خرید زمین در استانبول

هتل بودو

یکی دیگر از هتل های ۳ ستاره استانبول در نزدیکی دلماباغچه و برج گالاتا، هتل بودو است. مزیت بزرگ این هتل قیمت مناسب در عین پاکیزه‌بودن اتاق‌هایش است. ضروری‌ترین امکانات رفاهی در این هتل برایتان فراهم شده است و بهترین اتاق‌هایش آن‌هایی است که پنجره‌های بزرگ با چشم‌انداز خیابان را دارند.

خوب است که بدانید هتل بودو در نزدیکی بافت تجاری عمده‌فروش‌ها قرار گرفته است که در کنار خرید آسان، زود تعطیل می‌کنند. پس بهتر است بازگشتتان را به هتل به آخر شب موکول نکنید چون این محله در آخر شب بسیار خلوت می‌شود.

آدرس: استانبول، فاتح، محله کمال‌پاشا، خیابان یشیل تولومبا

برای شناخت مناطق و خرید زمین در استانبول بهتر است در مورد جاهای تاریخی استانبول نیز صحبت کنیم.

گردش در تونل زمان

به نظر من اولین کاری که هر فرد باید بعد از رزرو هتل و استراحتی کوتاه در آن انجام دهد، گشت‌وگذار در شهر و دیدن جاهای تاریخی‌اش است. جاهای تاریخی استانبول بی‌شمارند؛ اما در این نوشته به آن‌هایی اشاره شده است که دیدنشان به شدت به شما توصیه می‌شود.

 

موزه ایاصوفیه

موزه ایاصوفیه از آن جاهای تاریخی استانبول است که حتی اگر تابه‌حال به این شهر سفر نکرده باشید هم درباره‌اش شنیده‌اید. ایاصوفیه در نزدیکی آب‌انبار تاریخی باسیلیکا، مسجد آبی یا همان مسجد سلطان احمد و کاخ توپکاپی است و پر رمز و راز بودن معماری‌اش برای همگان جذاب است به طوریکه حتی با خرید زمین در استانبول شما به شدت علاقه مند به این موزه خواهید شد.

موزه ایاصوفیه استانبول به اندازه یک یا حتی چندین کتاب،‌ داستان دارد؛ اما همین را بدانید که این بنا در دوران امپراطپری روم شرقی تحت عنوان کلیسای ارتودوکس شروع به فعالیت کرد و در دوران امپراطوری عثمانی، به مسجد تبدیل شد. برای دانستن باقی تاریخچه و داستان‌های شنیدنی‌اش و نیز تماشای معماری کم‌نظیرش، حتماً در سفرتان به استانبول، به دیدنش بروید. اگر تابستان رفتید، ساعت بازدید از 9 صبح تا 7 عصر است و در زمستان از 9 صبح تا 6 عصر. این را بدانید که دوشنبه‌ها موزه ایاصوفیه تعطیل است.

آدرس موزه ایاصوفیه: استانبول، فاتح، محله سلطان احمد، میدان ایاصوفیه

 

مسجد سلطان احمد

بعد از اینکه موزه و مسجد ایاصوفیه (یا همان کلیسای قدیم ایاصوفیه) را دیدید، بروید به سمت مسجد سلطان احمد یا همان مسجد آبی زیبا و مثال‌زدنی. می‌دانید چرا به مسجد سلطان احمد استانبول می‌گوییم مثال‌زدنی؟ از آن بابت که وقتی روبه‌روی این یکی از جاهای تاریخی استانبول می‌ایستید، نیرویی همچون نیروی گرانش، شما را به سمت خود جذب می‌کند.

اول آن هیبت و جلال بیرون بنا چشمانتان را به خود خیره می‌کند و بعد از اینکه وارد مسجد شدید، معماری داخلی مسجد میخکوبتان می‌کند. این مسجد با معماری منحصربه‌فردش، در زمان ساخت خود (۱۶۱۷ میلادی) با اهداف سیاسی در نزدیکی یکی از مهم‌ترین کلیساهای مسیحیان، برای مسلمانان ساخته شد. شمارش پنجره‌های آن که قطعاً از دستتان در می‌رود، چیزی حدود ۲۶۰ پنجره است و ۶ مناره راست‌قامت در اطراف مسجد همچون دژی از آن محافظت می‌کنند.

حالا سری بزنید به داخل این مسجد که شاهکاری از دوران عثمانی است. همین الان تصور کنید بنایی باصلابت با ۲۰هزار قطعه کاشی خوش‌رنگ‌ولعاب و دست‌ساز روبه‌رویتان قرار گرفته است. قطعاً از دیدن این جلال و جبروت حیرت می‌کنید. اجازه دهید بیشتر از این وارد جزئیات نشوم زیرا قطعا این مکان با خرید زمین در استانبول به یکی از مکان های مورد نظز شما تبدیل خواهد شد.

آدرس مسجد سلطان احمد: استانبول، منطقه اروپایی فاتح، محله سلطان احمد، خیابان آت میدانی، پلاک 70

 خرید ویلا در استانبول

آب‌انبار تاریخی باسیلیکا

با شنیدن آب‌انبار یاد چه می‌افتید؟ جایی برای تأمین آب شرب که گذشتگان ما استفاده می‌کردند؟ درست است؛ اما داستان آب‌انبار تاریخی باسیلیکا متفاوت است. باسیلیکا بنایی عجیب است، ۳۳۶ ستون با ارتفاع ۹ در زیرزمینی با ۵۲ پله ساخته شده است. این بنا به دوران بیزانس برمی‌گردد، یعنی قرن‌ها قبل از میلاد؛ اما جالب است بدانید که در نیمه‌های قرن شانزدهم و توسط یک توریست هلندی دوباره به جهانیان معرفی شد.

قبول دارید که هرچه بیشتر درباره جاهای تاریخی استانبول می‌خوانید و می‌شنوید، به اسرارآمیز بودن آن‌ها بیشتر پی می‌برید؟

آدرس آب انبار تاریخی باسیلیکا: استانبول، فاتح، محله عالم‌دار، خیابان یرباتان

ساعت کاری: 9 صبح تا 5:30 عصر

 

کاخ توپکاپی

حالا نوبت می‌رسد به یکی دیگر از جاهای تاریخی استانبول، یعنی کاخ توپکاپی که در نزدیکی همان ۳ بنای قبلی است. واژه «توپکاپی» با معنی «دروازه توپ» اشاره به داستان ساخت این کاخ دارد. تاریخ ساخت توپکاپی به دوران بعد از فتح استانبول برمی‌گردد و علاوه بر اینکه نمادی از شکوه امپراطوری آن دوران بود، حدود ۴ قرن محل سکونت افراد حکومتی و مرکز اداری‌آموزشی امپراطوری عثمانی نیز محسوب می‌شد.

یادتان باشد برای دیدن چنین بنایی حداقل باید ۴ یا ۵ ساعت زمان داشته باشید. پس طوری برنامه بازدیدتان را بچینید که برای تماشای نمادی از عظمت امپراطوری عثمانی وقت کافی داشته باشید. این بناها شمارا به معماری ترکیه علاقه مند میکنندو تصمیم شمارا برای خرید زمین در استانبول جدی تر میکنند.

آدرس کاخ توپکاپی: استانبول، فاتح، محله جانکورتاران

ساعت کاری: 9 صبح تا 4:30 عصر | سه‌شنبه‌ها تعطیل است.

 خرید خانه ارزان در ترکیه

کاخ دلماباغچه

یکی از بهترین مناطق دیدنی استانبول کاخ دلماباغچه استانبول است. شبیه افسانه‌ها نیست؟ چنان شکوهی را در بندبند خود نهفته دارد که آدم دلش نمی‌آید پلک بر هم بزند. اینجا یکی از زیباترین جاهای تاریخی استانبول است که نشان‌گر معماری عثمانی و اروپایی است.

اینجا همان کاخی است که خاندان سلطنتی پس از کاخ توپکاپی به آن نقل مکان کردند. نام «دلماباغچه» به‌معنای «باغ پر از آب» است که با توجه به موقعیت مکانی آن انتخاب شده است، کاخی در میان باغی بی‌حد زیبا و در کنار ساحل. دیدنش هیجان‌انگیز است. حتماً یک صبح زود از روزهای وسط هفته سفرتان را برای دیدن سوئیت‌های تشریفاتی، حرمسرا و اقامتگاه ولیعهد در کاخ دلماباغچه اختصاص دهید تا مفهوم معماری بی‌نظیر را بهتر درک کنید.

آدرس کاخ دلما باغچه: استانبول، بشیکتاش، محله ویشنه‌زاده، خیابان دلماباغچه

ساعت کاری: 9 صبح تا 4:30 عصر | دوشنبه‌ها تعطیل است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عر فان

خرید اپارتمان در استانبول

خرید خانه در استانبول

 

استانبول شهری است که به‌راحتی می‌توانید رد پای تاریخ و اصالت را در آن ببینید. شهری که شهرنشینانش از هزاره دوم قبل از میلاد در آن ساکن شدند و نام شهر را «بیزانتیوم» نامیدند که برگرفته از نام شاه مِگارایی به نام «بیزانس» بود. پس از آن، تاریخ، فراز و نشیبش را به بیزانتیوم نشان داد تا اینکه کنترل شهر در قرن ششم قبل از میلاد به دست فارس‌ها افتاد.

 

پس از آن، یعنی در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر حاکم شهر شد و در قرن دوم میلادی، شهر تحت حاکمیت «کنستاتین کبیر» و حکومت رومی‌ها قرار گرفت. درست در همین مرحله نام شهر از بیزانتیوم به «کنستانتینوپل» یا همان «قسطنطنیه» خودمان تغییر داده شد و تا امروزه دچار تغییراتی شد که هم اکنون فرصت خرید اپارتمان در استانبول را سرمایه گذاری نیز مینامند.

 

قسطنطنیه در طول تاریخ خود، حکومت‌ها، جنگ‌ها و پیروزی‌های بی‌شماری را تجربه کرده است، از «شورش نیکا» در دوره ژوستینیان اول، محاصره شهر توسط اعراب، تجربه جنگ‌های صلیبی و قتل و غارت‌های بی‌شمار گرفته تا فتح شهر در قرن پانزدهم میلادی به دست ترک‌های عثمانی.

 

امپراطوری عثمانی، قسطنطنیه را با نام «اسلامبول» به معنای شهر اسلام، تغییر نام دادند. همان‌طور که از تغییر نام این شهر برمی‌آید، حاکمان شهر مسلمان بودند؛ به همین دلیل مساجد بی‌شماری در اسلامبول ساخته شد.

 

در نهایت، یعنی در قرن بیستم، جمهوری ترکیه شکل گرفت و پایتخت آن از استانبول به آنکارا منتقل شد؛ اما همچنان استانبول، پایتخت فرهنگی و تجاری ترکیه است.

 خرید ملک در استانبول

حال که تاریخچه هزاران ساله استانبول را در چند جمله خواندید و با قدمت و اصالت این شهر آشنا شدید، وقت آن است که برنامه سفر را بچینید و قبل از خرید اپارتمان در استانبول به این شهر سفر کنید، یک برنامه‌ریزی بی‌کم‌ و کاست. پیشنهاد می‌کنیم از بررسی آب و هوا و زمان سفر شروع کنید.

 

آب و هوای استانبول

به استانبول روی نقشه نگاه کنید. دریای مدیترانه و دریای سیاه، شبه جزیره بالکان و آناتولی را در نزدیکی آن می‌بینید؛ بنابراین باید انتظار آب و هوای مدیترانه‌ای را در این شهر داشته باشید. این یعنی گرم‌ترین روزهای سال را در ماه‌های اول تابستان تجربه می‌کنید و زمستان‌هایش سردترین روزهای سال را به خود می‌بینند. ناگفته نماند باران‌های ناگهانی بهار و پاییزش شما را شگفت‌زده می‌کند.

 

بهترین زمان سفر به استانبول

به نظر شخصی خودم ، بهترین زمان سفر به استانبول و حتی هر شهر دیگری، نمی‌تواند یکسان باشد. دلیلش هم واضح است، «بهترین زمان» برای افراد مختلف، معنای متفاوتی دارد. برای مثال بهترین زمان سفر برای من زمانی است که بتوانم با خیال آسوده، فارغ از شلوغی‌های معمول، تمام شهر را بگردم، تمام جاهای دیدنی استانبول را با دقت لمس کنم و قدم بگذارم در گذشته‌های دور استانبول و خاطرات جدید بسازم و سعی کنم خود را برای زندگی بعد از خرید اپارتمان در استانبول اماده کنم.

 

از طرفی ممکن است برای دیگری بهترین زمان سفر به استانبول، همزمان با فستیوال‌های این شهر باشد. مثلاً زمانی که بتوانند از حراج‌های معرکه این شهر و کشور نصیبی ببرند و در نهایت تجربه سفر ارزان به استانبول به جانشان بنشیند. شما در کدام دسته‌اید؟

 خرید زمین در استانبول

بهار

به‌طور کلی سفر به استانبول در فصل بهار برای کسانی مناسب است که از گرما فراری‌اند و می‌خواهند در فستیوال‌هایی مانند فستیوال خرید استانبول، جشنواره گل لاله، جشن روز خضر و فستیوال موسیقی چیل‌اوت شرکت کنند. خوب است که بدانید، به‌طور معمول هزینه سفر به استانبول در نوروز ارزان نیست.

 

تابستان

تابستان‌های استانبول جان می‌دهد برای تفریحات آبی و دریایی در این شهر. چراکه با گرم شدن هوا بستری برای تفریحات بیشتر فراهم می‌شود، شب‌های زیبای استانبول را تجربه می‌کنید و می‌توانید تا دیروقت در خیابان‌هایش قدم بزنید.

 

ناگفته نماند کنسرت‌های بی‌شماری در این فصل برگزار می‌شوند. البته این را هم بدانید که این شرایط برای خیلی‌ها ایدئال به نظر می‌رسد؛ بنابراین باید انتظار گران بودن هزینه سفر به استانبول و صف‌های طولانی برای دیدن جاذبه های گردشگری و خیابان‌های شلوغ و پر از آدم را داشته باشید.

 

پاییز

پاییز استانبول، مخصوصاً ماه مهر، مانند بهارش دل‌چسب است. هوای معتدل، خیابان‌های نسبتا خلوت، محله‌های توریستی خلوت‌تر و طبیعت رنگارنگ همه آن چیزی هستند که در سفر پاییزی به استانبول نصیبتان می‌شود. ناگفته نماند هزینه سفر به استانبول در پاییز مقرون‌به‌صرفه است. راستی صحبت از محله شد؛ چقدر محله های استانبول را می‌شناسید؟

 

 خرید ویلا در استانبول

زمستان

سفر به استانبول در زمستان مزایا و معایب خود را دارد، معمولاً هزینه پرواز تهران به استانبول و اقامت ارزان است؛ اما این فصل مناسب برای بازدید از جاهای دیدنی استانبول نیست. به‌طور کلی، به چند گروه از مسافران سفرهای خارجی پیشنهاد می‌شود که در زمستان به استانبول بروند:

 

طرفداران ورزش‌های زمستانی مانند اسکی؛

طرفداران جشن سال نو میلادی؛

عاشقان خرید از حراج‌های زمستانی.

راه‌های سفر به استانبول؛ انتخاب مسیر رسیدن

هوایی

حتی پس از خرید اپارتمان در استانبول و اشنایی با این شهر شما نیاز است که به رفت و امد خود بیشتر وقت بدهید و بتوانید بهترین مسیر را انتخاب کنید. راه‌های سفر به ترکیه به دو روش تقسیم می‌شود، هوایی و زمینی؛ کافی است یک پاسپورت با اعتبار زمانی کافی داشته باشید تا مقدمات سفر را بچینید.

 

در روش هوایی که مشخص است با خرید بلیط هواپیما استانبول و صرف بازه زمانی ۲ تا ۳ ساعته در پرواز، به استانبول می‌رسید. قیمت پرواز هم که مشخص است، در حال حاضر، معمولاً گران است؛ اما نمی‌توان منکر رفاهش شد. اما اگر بخواهیم روش زمینی را بررسی کنیم، گزینه‌های متنوع‌تری پیش رویمان قرار می‌گیرد. مزیت سفر زمینی در قیمت ارزانش نهفته است؛ اما طولانی‌شدن بازه زمانی سفر و خستگی مسیر از معایبش به شمار می‌روند.

 

سفر با قطار

برای سفر زمینی می‌توانید از قطار، اتوبوس یا ماشین شخصی استفاده کنید. برای سفر زمینی با قطار کافی است بلیط قطار تهران آنکارا یا بلیط قطار تبریز وان را بخرید و پس از رسیدن به این شهرها خود را به استانبول برسانید. قیمت سفر با قطار به ترکیه مناسب است، رفاه خوبی نصیبتان می‌شود؛ اما مدت زمان در راه بودنتان زیاد است (نزدیک به ۷۰ ساعت).

 

سفر با اتوبوس

برای سفر با اتوبوس باید بلیط اتوبوس تهران استانبول یا بلیط اتوبوس تبریز استانبول را تهیه کنید. مسیر چشم‌نوازی در انتطارتان است، قیمت بلیط آن نسبت به بلیت قطار و هواپیما ارزان‌تر است؛ اما همچنان طولانی بودن راه نیز شما را همراهی می‌کند.

 خرید اپارتمان در استانبول

سفر با ماشین شخصی

سفر زمینی با ماشین شخصی به استانبول، علاوه بر مزایا و معایب دیگر روش‌های سفر زمینی به استانبول، نیازمندی‌های دیگری دارد. برای سفر با ماشین شخصی به ترکیه باید گواهینامه بین‌المللی، پلاک بین‌المللی، برچسب CD و IR و کاپوتاژ و مجوز خروج از کشور داشته باشید.

 



:: برچسب‌ها: خرید اپارتمان در استانبول , ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عر فان

خرید ملک در استانبول

 

 

 

 

 

 

خرید ملک در استانبول

 

 

برای زندگی در این شهر باید اطلاعات کافی در این مورد داشته باشید و بدانید که کدام منطقه برای شما مناسب است. استانبول شهر مساجد عثمانی و بازمانده‌ باشکوه قسطنطنیه از لحاظ جغرافیایی به گونه ای می باشد که بخشی از آن در قاره آسیا و بخشی دیگر از آن در قاره اروپا واقع شده است و این دو بخش توسط پل معروف بسفر به یکدیگر متصل شده است و به همین دلیل ، شهر استانبول را در اصطلاح پلی میان دو قاره می‌ نامند. شهر استانبول پر جمعیت ترین شهر ترکیه و همچنین مرکز فرهنگی ، تاریخی و اقتصادی ترکیه نیز محسوب می ‌شود ، دین اکثریت مردمان ترکیه و استانبول اسلام و مذهب سنی می باشد و به همین دلیل ، استانبول می ‌تواند مقصد بسیار دلپذیر و مناسبی برای شما مسافران باشد ، شهری با تلفیقی از المان‌های مذهبی ، سنتی و توام با ظاهری به روز و شیک که چشم هر گردشگری را خیره می کند . استانبول معمولا در نوروز مملو از مسافر ایرانی می شود و گردشگران زیادی این شهر را برای سفر عید انتخاب می کنند. محبویت استانبول هم به دلیل جاذبه ها و امکاناتش است و هم این که هزینه های آن به نسبت کشورهای دیگر خیلی بالا نیست و می تواند با بودجه های معمولی نیز به سفر رفت. شهر استانبول پر جمعیت ترین شهر ترکیه و همچنین مرکز فرهنگی ، تاریخی و اقتصادی این کشور محسوب می ‌شود که برای خرید ملک در استانبول همگان را به سمت خود جذب میکند.

 

تاریخچه شهر استانبول

استانبول شهری با تاریخ ۲۵۰۰ ساله است که در جهان باستان با نام قسطنطنیه شناخته می شود و پرجمعیت ترین شهر کشور ترکیه است و همچنین استانبول مرکز اقتصادی ، فرهنگی و تاریخی این کشور محسوب می شود و ۱۴.۱ میلیون نفر در شهر وسیع و پرهیاهو استانبول اقامت دارند که این جمعیت استانبول را به هفتمین شهر بزرگ و پرجمعیت اروپا تبدیل کرده است و همان طور که قبلا اشاره کرده بودیم بخشی از شهر استانبول در آسیا و بخشی از آن در قاره اروپا قرار دارد و شهری میان قاره ای نام گرفته است ، شهر استانبول از لحاظ جغرافیایی بین دو دریای مرمره و دریای سیاه واقع شده و از آن جا که  مراکز تاریخی و تجاری شهر استانبول در بخش اروپایی شهر واقع شده ، بیش از دو سوم جمعیت مردم شهر نیز ساکن بخش اروپایی استابول هستند و سالیانه هزاران گردشگر به این شهر سفر می کنند .

 

 

 خرید زمین در استانبول

نگاهی بر تاریخ استانبول

بیش ترین قسمت مورد توجه در شهر استانبول ، مرکز تاریخی آن است که در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است ، شهر استانبول در طی تاریخ سه مرحله مهم و اساسی را گذرانده است که مرحله اول آن مربوط به امپراتوری روم شرقی می باشد و همچنین در سال ۳۳۰ پس از میلاد امپراتوری روم شرقی به جهت موقعیت فوق العاده تنگه بسفر، به طور رسمی قسطنطنیه ( استانبول فعلی ) را به عنوان پایتخت خود برگزید و در واقع اهمیت کنترل تنگه بسفر از آن جهت بود که کنترل مسیر آبی میان آسیا و اروپا را در دست گرفت در همین زمان ، قسطنطنیه بزرگ‌ ترین شهر قاره اروپا و همچنین مرکز فرهنگی برای تمدن یونانی و پیروان ارتدکسی کلیسا بشمار می رفت و از جمله دستاورد های آن به ساخت کلیسای بزرگ و باشکوه ایاصوفیه می ‌توان اشاره نمود و در ادامه قسطنطنیه تا سال‌ های سال در دست روم شرقی بود تا این که در سال ۱۴۵۳ ، سلطان محمد دوم که امپراتورعثمانی پس از یک محاصره ۵۳ روزه شهر توانست استانبول را فتح و از آن خود کند ، استانبول سومین پایتخت امپراتوری عثمانی بشمار می رفت و از جمله اقدامات سلطان محمد دوم تبدیل کلیسای مهم و کلیدی ایاصوفیه به مسجد ایاصوفیه نیز بود البته باید بدانید که خرید ملک در استانبول و حوالی مکان های گردشگری کمی شلوغ خواهد بود و میتوانید به سایر نقاط توجه کنید. پس از فتح شهر، به دستور سلطان محمد دوم ساخت و سازهای گسترده ای صورت گرفت و ۵ هزار خانوار از اقصی نقاط کشور به شهر قسطنطنیه مهاجرت کردند و زندگیشان را آغاز نمودند . همچنین میتوانید اطلاعات کامل را در مورد جاذبه های گردشگری استانبول نیز را دراین صفحه بخوانید.

 

 فرهنگ و آداب و رسوم مردم استانبول

برای گردشگران و افرادی در سراسر دنیا که می خواهند در این شهر مهاجرت تحصیلی و یا اقامت در استانبول را داشته باشند به دقت به این مطالب گوش دهند چراکه این مسائل ، موارد تاثیرات بسزایی در کیفیت زندگی شما در کشوری دیگر خواهد گذاشت که از جمله آنها می توان به مذهب مردم استانبول و یا حمل نقل در استانبول اشاره نمود که به صورت روزمره ساختار زندگیتان را به گونه ای شیرین و یا شاید خسته کننده تغییر دهد و همچنین فرهنگ ملت ها ، ریشه در تاریخ و گذشته آن کشور دارد ، فرهنگ ها از زمان پیدایش اولین اجتماعات بشری شکل گرفته و با گسترده شدن جوامع در طول تاریخ قوانین و مقررات بیشتری را در خود جای داده اند . فرهنگ مهمترین بخش وجودی هر شهر یا کشور است زیرا نشان دهنده چگونگی حضور پیشینیان آن سرزمین می باشد و جالب است بدانید که موقعیت جغرافیایی ترکیه و همجواری آن با کشورهای اروپایی بر روی فرهنگ و آداب و رسوم مردم  ترکیه نقش بسیار مهم و بسزایی گذاشته است و نیز ترک ها مردمی خانواده دوست و خونگرم هستند و اینکه مرد رئیس خانواده محسوب می شود و زن طبق قانون، بعد از ازدواج از نام خانوادگی شوهرش استفاده می کند و همچنین مراسم ازدواج در ترکیه همراه با آداب و رسوم و فرهنگ خاصی انجام می گیرد ، مثلا هنگامی که دختری ازدواج می کند تمام دوستان وی نامشان را درون کفش عروس می نویسند و در پایان مراسم ازدواج اگرکسی نامش از داخل کفش پاک شده باشد به این معنی است که به زودی ازدواج خواهد کرد ، اگرچه مردم ترکیه به خاطر برخورد با فرهنگ های اروپایی غیررسمی ترشده اند ، اما با این حال همچنان اصطلاحات مودبانه و تعارف در بین آنها به طور معمول حکمفرماست ، مثلأ واژه آبی به معنای برادر بزرگتر ، درمقابلش قارداش به معنای برادر و آبلا به معنای خواهر بزگتر در مقابل باجی به معنای خواهر  برای ایجاد تمایز بین بزرگ تر و کوچک تر در فرهنگشان استفاده می شود . به خاطر داشته باشید که شما پس از خرید ملک در استانبول رفته رفته به فرهنگ این کشور عادت کرده و به راه خواهید افتاد.

 

آداب و رسوم استانبول

ترک ها مردم مهمان نوازی هستند آنها از دعوت مهمان به منازلشان لذت می برند و جالب است بدانید که اگر مهمانان زود از خانه آنها بروند ،  نوعی بی احترامی به صاحب منزل یا میزبان است وحمل برخوش نگذشتن به مهمان می شود و این باعث ناراحتی آنان می شود و نیز در مواقع عزاداری ، همسایگان تا روز سوم غذاهای آماده شده  خود را به منزل داغ دیده می برند ، حلوا نیز تنها غذایی است که خانواده مرحوم می پزند و برای همسایگان می فرستد  به این صورت که دوستان نزدیک مرحوم ، حلوا را آماده می کنند  به طوری که نفر اول  ملاقه را به نفر بعد می سپارد و او هم در حالی که حلوا را هم می زند به ذکر خاطره ای از آن مرحوم می پردازد و معمولأ حلوا زمانی آماده می شود که تمام افراد حاضر در مورد مرحوم به ذکر جمله ای پرداخته باشند ، در واقع این مراسم ساده سبب می شود که مردم از اوقات خوش خود با آن مرحوم حرف بزنند و برای لحظه ای غم خود را فراموش کنند و پیوند های بین خود را محکم نمایند .

 

 

 

شرایط آب و هوایی شهر استانبول

میتوان گفت شرایط اب و هوایی استانبول این شهر را برای خرید ملک در استانبول بیشتر محبوب کرده است. بهار استانبول : استانبول در این زمان روزها گرمی را دارد و شب‌ ها هوای خنک و ملایم و دوست داشتنی را تجربه می کند و گاه گاهی باران  بهاری نیز شروع به باریدن می کند پس شما در این فصل ، این شهر را رنگین تر و زنده تر از هر زمان دیگری می بینید و میانگین دمای آن در این فصل بین  ۱۸ تا ۲۷ درجه سانتیگراد است .

 خرید خانه در استانبول

 

تابستان استانبول : روزهای تابستانی استانبول گرم و مرطوب می باشد ، گرچه اغلب ساکنین شهر برای فرار از دست گرما به جزایر نزدیک و سواحل استانبول هجوم می آورند با این حال بیش ‌تر تابستان را برای مسافرت به استانبول برمی گزینند ، بنابراین در اغلب مکان‌ ها و جاذبه های تفریحی و دیدنی با حجم زیاد بالایی از گردشگران و صف‌ های طولانی آن ها رو به رو خواهید شد و نیز میانگین دمای تابستان در استانبول بین  ۲۸ تا ۳۰ درجه سانتیگراد است و بهترین وجه مسافرت به استانبول در تابستان، وضعیت مطلوب کشتی های کروز بسفر و گردش با آن ها است .

 

پاییز استانبول : دمای هوا در فصل طلایی برگ ‌ریز استانبول بسیار دلپسند و جذاب می باشد ، یعنی در حدود ۲۳ درجه اما منتظر غافلگیری‌ های گاه و بیگاه طبیعت نیز باشید که شما را واقعا سوپرایز خواهد کرد یعنی یک روز ممکن است گرم و خشک باشد و روز دیگر ، بسیار خنک با دمای ۱۵ درجه و یا باران ‌های کوتاه و شدید که لذت دو چندانی را به شما می دهد .

 خرید اپارتمان در استانبول

زمستان استانبول  :  روزهای زمستانی استانبول سرد و برفی هستند و میانگین دمای روزانه بین ۸ تا ۱۲ درجه است و اغلب بارش ملایم برف هم دور از انتظار نیست ، بنابراین بهترین زمان مسافرت به استانبول فصل بهار و پاییز است دقیقا زمانی که شرایط آب و هوایی مطلوب به دور از گرمای سوزان و سرمای یخ بندان در انتظار شماست. اما در نظر بگیرید که سرمای این منطقه برای شما نیز پس از خرید ملک در استانبول عادی خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 تير 1400 | نظرات ()